Апартманот Тифани е  лоциран во самиот центар на Охрид, во раздвижена зона, каде во кој правец и да тргнете ќе го имате Охрид на дланка.

Овој луксузен апартмен има мирна и осветлена внатрешност и Ви нуди гостопримство, удобност и мирен и незаборавен престој. Без разлика дали сте на бизнис патување или на одмор, ова секако е идеалната локација за да ви е достапно се она што ве интересира во Охрид. Претставува перфектно романтично скровиште за Вас и најважната личност во Вашиот живот. Исто така е идеално сместување за семејство или пријатели.

Охрид е чудесен град и незаборавна туристичка дестинација. Лоциран е во срцето на Балканот и до него се стигнува од сите страни.
Не пропуштајте можност да ги посетите Охрид и Охридското Езеро.

www.ohrid.com.mk

www.ohrid.org.mk

 

Македонија

www.exploringmacedonia.com 
www.macedonia.org
 

 

Наши пријатели

www.vilaflora.com

www.yumreza.org.yu

www.mkmreza.com

  

Ве молиме контактирајте не по телефон или е-маил за цени и други информации.

 

Апартман Тифани - Охрид

Ул. Богомилска лам.1, ст.6
6000 Охрид
Р. Македонија


Тел/факс +389 46 270 090

Моб. +389 75 491 943

E-mail: tiffany.apt@gmail.com